Tips om Nix telefon

Tips om Nix telefon och om hur du ser vem som har ringt.

Tips om Nix telefon och om hur du ser vem som har ringt.

Har du fått samtal där man försöker kränga nya abonnemang på din telefon, superbra sätt att tjäna storkovan eller något annat fantastiskt erbjudande?
Irriterad på att nummerpresentatören är full med okända nummer? Trött på att springa och svara i telefonen och så är det ingen där?
Då är det dags att göra något åt saken. Här kommer några bra tips.

Nix Telefon – en bra tjänst!

Spärra din telefon mot oönskade telefonförsäljare genom att ringa en automatisk telefonsvarare. Du ringer nummer 020-27 70 00 från den telefon vars nummer du vill spärra. Det är gratis att ringa för att spärra sin telefon.
En automatisk telefonsvarare leder dig genom hela processen och du använder knapparna för att svara på de frågor som ställs för att begära en spärr. Inom fyra veckor måste du genom ett samtal till bekräfta att du vill spärra din telefon. Enkelt och effektivt. Du kommer att slippa nästan alla samtal. Nu går det äntligen att spärra mobilen också!

Nix spärr fungerar nu också för din mobil.

Privata mobiltelefonabonnemang kan också spärras i Nix-telefon. Tänk dock på inte uppge ditt mobiltelefonnummer till företag när du köper produkter eller tjänster. Har du lämnat ut ditt telefonnummer till ett företag har dom rätt att ringa dig eller skicka sms. Läs mer på Nix-Telefon.

Kolla vem som har ringt!

Har din nummerpresentatör fyllts med konstiga telefonnummer. Här är en sida där du får mer information om dessa telefonmarodörer som terroriserar allmänheten. Du kan också hjälpa till genom att lägga till information för olika skumma nummer.

Gör en insats för miljön. Säg NIX till pappersreklam!

När det gäller pappersreklam kanske det inte alltid räcker med en skylt på brevlådan om att man vill slippa all reklam som väller in. Här är mer information om vad du kan göra.


Läs mer: